Lägenhet A18 Vanravi – 575 000 SEK

  • 108 m²
  • 250 meter
  • 4 bäddar
Beskrivning

Säljes: Hörnlägenhet med lyxig livsstil i Huay Yang!

Unna dig den ultimata avkopplingen i denna fantastiska 3-rumslägenhet i hjärtat av Huay Yang. A18 Vanravi är en pärla som erbjuder en rad bekvämligheter och en underbar livsmiljö. Här är några av höjdpunkterna:

3Rum och Kök: Lägenheten har en öppen planlösning med ett fullt utrustat kök och ett rymligt vardagsrum, perfekt för underhållning och avkoppling.
Sovrum: Två mysiga sovrum ger gott om plats för dig och din familj eller gäster.
Badrum: Två eleganta badrum ger komfort och bekvämlighet.
Loftgång: Njut av loftgången, som erbjuder en perfekt plats för en sittgrupp där du kan koppla av med en bok eller umgås med vänner.
Förnödenheter: A18 Vanravi har alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive en pool för avkoppling, en barnpool för de små, ett välutrustat gym och en reception som står till din tjänst.
Säkerhet: Med dygnet runt-bevakning kan du känna dig trygg och säker i din nya bostad.
Närhet till Restauranger: Läget är oslagbart med närhet till en mängd restauranger, vilket gör det enkelt att njuta av Huay Yangs kulinariska sceneri.
Möblerad: Lägenheten säljs fullt möblerad, så du kan flytta in direkt och börja njuta av denna fantastiska plats.
Uthyrningsmöjligheter: Med den bekväma platsen och de fina faciliteterna erbjuder A18 Vanravi utmärkta möjligheter för uthyrning om du önskar.

Denna lägenhet är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker lyx, komfort och en livsstil i världsklass. Missa inte chansen att äga A18 Vanravi i Huay Yang. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta paradis på jorden!

Kontaktuppgifter

johnni@thailandbo.se
Johnnis mobil +66 (0) 878 257 359

Pris

575 000 SEK

Intresseformulär

Är du intresserad av Lägenhet A18 Vanravi - 575 000 SEK? Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi oss till dig inom 48 timmar.

Namn(Obligatoriskt)
Hur vill du helst bli kontaktad?(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.