Lägenhet V32 Dolphinbeach-SÅLD

Dolphinbeach 32 Moo 7, Huay Yang, Amper Tapsakae Prachuab Khirikhan 77130
 • 65 m²
 • 80 meter
 • 2 bäddar
Beskrivning

🌴 Drömboende vid Dolphinbeach i Huay Yang, Thailand 🌊

Här är chansen att äga ditt eget paradis! Välkommen till V32 Dolphinbeach, en fantastisk ägarlägenhet med en oslagbar kombination av läge och lyx. Med sina 65 kvadratmeter och en placering på den tredje våningen kan du njuta av en imponerande utsikt över det glittrande havet direkt från din egen balkong.

Nyckelfunktioner:

 1. Havsutsikt: Fånga dagens första strålar och solnedgångens magi från din egen privata våning. Lägenheten erbjuder en panoramautsikt över havet som kommer att förtrolla dig varje dag.
 2. Nära havet: Med endast 80 meter till stranden kan du följa ditt hjärta och ta en uppfriskande morgondopp eller njuta av strandens lugnande ljud när du somnar.
 3. Pool i området: Koppla av och svalka av dig i den gemensamma poolen, perfekt för dagar när du vill njuta av solen utan att lämna ditt eget hem.
 4. Dygnet runt-bevakning: Din trygghet är vår prioritet. Lämna bekymmer bakom dig med kontinuerlig bevakning för en trygg och avslappnad boendemiljö.
 5. Ägarlägenhet: Unikt för utlänningar! Denna lägenhet är en ägarlägenhet, vilket innebär att du kan äga den med 100% äganderätt utan krav på lokala partners.
 6. Öppen planlösning: Modern och luftig design skapar en känsla av rymd och komfort. Köket integreras sömlöst med vardagsrummet och skapar en inbjudande atmosfär.
 7. Privat badrum: Ett elegant badrum för ditt välbefinnande, komplett med moderna bekvämligheter.

Denna pärla är perfekt för dig som söker en investering i både boende och livsstil. Ta chansen att äga din egen plats vid Dolphinbeach – där drömmar blir verklighet.
Flera foton kommer inom kort.

För mer information och visning, kontakta oss idag!

Kontaktuppgifter

johnni@thailandbo.se
Johnnis mobil +66 (0) 878 257 359

PRIS

SÅLD

Checklista

 • AC
 • Brödrost
 • Micro
 • Vattenkokare
 • WiFi

Intresseformulär

Är du intresserad av Lägenhet V32 Dolphinbeach-SÅLD? Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi oss till dig inom 48 timmar.

Namn(Obligatoriskt)
Hur vill du helst bli kontaktad?(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.