• 91 m²
  • 600 meter
  • 4 bäddar
Beskrivning

Unik Möjlighet: Drömboende i Idylliska A8 Orchid1, Huay Yang

Letar du efter ett bekvämt och bekymmersfritt boende i paradiset? Då har du kommit helt rätt! Välkommen till A8 Orchid1 i det vackra Huay Yang, en pärla för dig som söker en avkopplande livsstil under solen.

Elegant och Rymligt Hem med Öppen Planlösning
Denna välplanerade bostad om 91 kvadratmeter inkluderar en härlig uteplats där du kan njuta av lugna morgnar och magiska kvällar. Med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en inbjudande atmosfär som är perfekt för social samvaro. Bostaden erbjuder två sovrum och en badrum med dusch/toalett, optimalt för både familjer och de som önskar extra utrymme för gäster eller kontor.

Exklusiva Faciliteter och Bekvämligheter

  • Pool och Barnpool: Ta ett svalkande dopp i den generösa poolen eller låt barnen plaska i barnpoolen. För extra avkoppling finns även en jacuzzi.
  • Säkerhet Dygnet Runt: Din trygghet är garanterad med dygnet runt-bevakning.
  • Närhet till Allt: Inom gångavstånd finner du mysiga restauranger och den svenska skolan, vilket gör detta till en perfekt plats för såväl barnfamiljer som pensionärer.

För Livsnjutaren och Den Praktiska
Denna bostad kombinerar skönheten och lugnet i Huay Yang med praktiska bekvämligheter. Här har du allt du kan önska för ett bekymmersfritt liv i Thailand. Oavsett om du söker en permanent bostad, ett semesterhem eller en investering, är detta en unik möjlighet.

Missar du denna, missar du mycket!
Intresserad? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Drömboendet i A8 Orchid1 väntar på sin nya ägare. Välkommen till ett liv i harmoni och lyx i hjärtat av Huay Yang.

Kontaktuppgifter

johnni@thailandbo.se

Pris

550 000 SEK

Checklista

  • AC
  • Förråd

Intresseformulär

Är du intresserad av Hus A8 Orchid 1 - 550 000 SEK? Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi oss till dig inom 48 timmar.

Namn(Obligatoriskt)
Hur vill du helst bli kontaktad?(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.