Kontakt

ThailandBo ”Boklok Thailand co,.LTD” är ett Thailändskt bolag som säljer nyproducerade villor och lägenheter och även andrahandsobjekt av villor och lägenheter. Vi hjälper till med kontraktsskrivning vid köp och försäljning. Vi upprättar leasingkontrakt på Landoffice samt ordnar Thaitestamente. ThailandBo har en uthyrningspool med ca 200 objekt i Huay Yang och Mae Phim.

VI SOM ARBETAR PÅ THAILANDBO

JOHNNI

Hej och välkommen till Thailandbo!

Jag är Johnni Nielsen, din lokala expert och resurs här på Thailandbo. Med stolthet och engagemang har jag varit en del av företaget i imponerande 17 år, och under den tiden har jag varit stationerad i den vackra staden Huay Yang, Thailand. Mitt fokus och specialitet ligger i att göra ditt köp upplevelse trygg och säker.

Erfarenhet: Med över 17 års erfarenhet i området, har jag fått en djupgående förståelse för de lokala förhållandena och de ins and outs som är avgörande för en framgångsrik affär. Jag har specialiserat mig på att tolka och förklara de thailändska lagarna för att säkerställa att du som kund har all information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Expertområden: Min roll sträcker sig över en rad viktiga områden, inklusive hus- och lägenhetsförsäljning samt kontraktsskrivning. Genom att ha mig som din guide kan du vara säker på att varje steg i processen är hanterat professionellt och med noggrannhet. Jag är här för att göra komplexa juridiska aspekter begripliga och för att säkerställa att din investering i Thailand är både trygg och framgångsrik.

Juridisk Expertis: Min roll involverar inte bara att vara din bostadsförmedlare utan också att fungera som din länk till det thailändska rättssystemet. Jag är här för att tolka och förklara de thailändska lagarna som kan påverka din investering. Vid behov kan jag också rekommendera pålitliga advokater som kan bistå dig vid komplexa affärstransaktioner.

Kontakta Mig: Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta mig. Jag är här för att ge dig den bästa möjliga supporten och vägledningen genom hela processen. Ditt trygghet och framgång är min främsta prioritet.

Välkommen till Thailandbo, där varje affär är en personlig och säker resa.

Tel. Sverige: +46(0)707100304
Tel. Thailand: +66(0)8 782 573 59
E-post: johnni@thailandbo.se

TOOK

Jag Jobbar på Thailandbo:s kontor och är personal ansvarig, jag gör online rapporteringar till IM samt har hus visningar.

Jag talar både engelska och thailändska. Varmt välkommen till Huay Yang!

Tel. Thailand: +66(0)
E-post: tooktook@thailandbo.se

profile-pic

INGER

Jag svarar på alla frågor om uthyrning mejla eller ring mig.

Phone Sweden: +46(0)722829990
Phone Thailand: +66(0)83 3101494
E-mail: inger@thailandbo.se

OBS! Under högsäsong jobbar vi i Thailand och svarar inte på den svenska telefonen.

Vi talar Svenska, Engelska och Thailändska och har alltid svensktalande personal på plats.