Länkar och restips

Vi är regelbundet ute på webben. När vi hittar en webbplats som vi tror andra kan ha nytta av så presenterar vi den här.

SÖK RESA

 • OdenResor.se
  Odenresor är en fullservicebyrå som inte är bunden till någon speciell arrangör eller flygbolag och som alltid ger opartiska råd. Vi är 20 resespecialister med sammanlagt över två hundra års branscherfarenhet.
 • Flygstolen.se
  Flygstolen Nordic är en jämförelsesajt för endast flyg.
 • Flygresor.se
  Flygresor.se är en prisjämförelsesajt som jämför priser på flygbiljetter från upp till 5 charterbolag, 30 internetresebyråer, 100 lågprisflygbolag och 500 reguljära flygbolag. Detta gör att du som besökare snabbt och enkelt kan hitta den billigaste flygbiljetten till din destination.
 • Charter.se
  Charter.se är en söktjänst som samlar alla charterresor på ett ställe.
 • Destination.se

HOTELL

 • Hotell i Prauchaup Khirkan
  Hadthong Hotell är ett internationellt, förstaklassigt hotel i Prachuap Khiri Khan som erbjuder sina kunder alla bekvämligheter och faciliteter. Hotellet har ett prima läge med en panoramisk utsikt över Thailands fantastiska havsbukt.
 • Thailandhotell.org
  Thailandhotell.org har funnits sedan 1997 och är den svenska bokningsmotorn för Agoda som är världens största bokningssystem av hotell över hela världen. Genom oss når du över 3000 hotell och resorter runt om i Thailand till marknadens absolut lägsta priser. Du bokar ditt boende säkert och bekvämt genom oss. Vår storlek och soliditet samt de krav vi ställer på alla hotell borgar för att du ska kunna boka tryggt och säkert
 • HotellThailand.se
  HotellThailand.se har funnits sedan 1999 och samarbetar med Web Sawadee Public Company Limited som är medlem i Association of Thai Travel Agents (ATTA). Syftet med vår hotelltjänst är att ge våra kunder möjlighet att i detalj studera över 1500 olika hotell i Malaysia, Thailand, Singapore och Bali. Detta ger besökaren möjlighet att på ett enkelt, bekvämt och säkert sätt välja ut boendet utifrån givna önskemål.
 • ThailandHotell.se
  ThailandHotell.se startades för att kunna ge dess kunder så stort urval av hotell i Thailand som möjligt. Genom ett samarbete med en thailändsk partner kan vi idag presentera över 900 hotell på vår hemsida, med konkurenskraftiga priser. Genom att hotelleninformationen uppdateras ständigt kan kunderna ta vara på viktigt information om anläggningarna och dess omgivning för bättre information inför bokningen.

INSAMLINGAR

 • Familjen Bergqvists Insamlingsstiftelse
  Hej och välkommen till Familjen Bergqvist Insamlingsstiftelse. Vi försöker hjälpa människor i Sverige och världen till att få en bättre tillvaro. Beroende på var vi befinner oss ser hjälpen olika ut. Följ oss gärna här för att se vad och hur vi gör.För dig som vill vara med att hjälpa till:Swish: 1232306850
  BG: 120-9246 eller
  Konto Handelsbanken
  Clnr: 6537
  Kontonr: 525 696 881Stort Tack på förhand !

FLYGBOLAG

AMBASSADER

BRA ATT VETA

BLOGGAR